Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Maak kennis met XA Flow, een alles-in-één workflow automatiseringsoplossing!

Maak kennis met XA Flow, een alles-in-één workflow automatiseringsoplossing!
Geschreven door Olivier Uijtewaal op

Veel van onze klanten hebben een uitgebreid landschap aan softwareapplicaties.
Daarbij kan onder andere worden gedacht aan financiële pakketten, eHRM oplossingen, CRM-systemen, marketingsoftware en e-mailprogramma’s. In de praktijk blijken deze softwareapplicaties vaak niet aan elkaar gekoppeld te zijn, met alle gevolgen van dien. Om informatie overgeheveld te krijgen van de ene naar de andere applicatie moeten gegevens worden overgetypt. Dit kost niet alleen tijd, maar is ook foutgevoelig. Een tikfout is immers snel gemaakt. XA Flow stelt u in staat om dit veel efficiënter te doen, door repeterende werkzaamheden te automatiseren.

Door XA Flow in te zetten bespaart u niet alleen tijd, maar verhoogt u ook uw productiviteit. Dankzij een grote hoeveelheid aan beschikbare connectoren (API-koppelingen) kunt u al uw softwareapplicaties eenvoudig met elkaar laten communiceren en samenwerken. Hiermee behoort het overtypen van informatie definitief tot het verleden.

Wat is een API-koppeling?
De term API staat voor Application Programming Interface. Een API zorgt er simpelweg voor dat een systeem zijn data aan een ander systeem beschikbaar kan stellen. Het kan zijn dat systeem A een API heeft en systeem B de beschikbare data ophaalt. Wanneer beide systemen een API hebben kunnen zij onderling met elkaar communiceren. Op deze manier worden gegevens eenvoudig, snel en veilig uitgewisseld zonder handmatige handelingen.

Specialist in koppelingen
Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor complexe en langdurige implementatietrajecten, waarvoor specifieke technische kennis nodig is van schaars beschikbare consultants. Wij hebben ruime ervaring met het koppelen van applicaties. Voorbeelden zijn er legio. Tot onze referenties horen gerenommeerde organisaties zoals: AIMS Improve, Graydon, Velox Engineering, Bergman Clinics en Norlandia Kinderopvang. Daarnaast kunt u door middel van ons “Drag-and-Drop” principe – zonder te programmeren – zelf eenvoudig workflows en koppelingen bouwen.

ICT als middel tegen de economische gevolgen door de coronacrisis?
Hoewel wij ons goed kunnen voorstellen dat niet iedere organisatie in deze bizarre tijd zal overlopen van de ideeën, is procesverbetering en automatisering juist in deze periode van essentieel belang. Door uw processen te optimaliseren, automatiseren en te digitaliseren maakt u uw organisatie namelijk wendbaarder, flexibeler en veerkrachtiger.

Ons advies is om te beginnen met de verbeterpunten die meetbaar de meeste toegevoegde waarde hebben. Verbeteringen die direct leiden tot een kostenbesparing of waarmee uw organisatie ook in deze tijd zichtbaar en bereikbaar blijft voor haar medewerkers, klanten en leveranciers.

Wilt u meer weten over XA Flow?
Neem dan contact met ons op onder telefoonnummer 033 - 454 50 50. Wij plannen graag een virtuele kennismakingsafspraak met u via Microsoft Teams.

Let goed op uw zelf en uw dierbaren. Blijf in gesprek, deel kennis!

Met vriendelijke groet,

Team XA Flow
 

Reageer