Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Mogen wij even tussenbeide komen?

Mogen wij even tussenbeide komen?
Geschreven door Sayed Nasibdar op

Samen met onze partnership managers mooie oplossingen bedenken in snelgroeiende markten. Dat is onze dagelijkse drijfveer. Bedrijfsprocessen optimaliseren door workflows te digitaliseren is daarbij onze ultieme uitdaging. Maatwerk workflows als intermediair tussen uw eigen unieke software en de aanvullende software van uw klanten. Met onze oplossingen dragen wij bij om uw software nog aantrekkelijker te maken.

Recruitment

Veel sectoren krijgen in deze tijd te maken met de uitdagingen op het gebied van digitalisering. Dat geldt zeker voor de recruitment sector. De traditionele werkwijze van kennis maken op kantoor, inschrijven op locatie en inzetten bij de klant, is niet rendabel meer. Zo vindt de huidige selectie van geschikte kandidaten vrijwel geheel digitaal plaats. Samen met u kunnen wij uitzendorganisaties helpen om een efficiënte automatiseringsslag te maken. Met behulp van de API van uw ATS software ontwikkelen wij workflows om de bedrijfsprocessen van uw klanten gebruiksvriendelijk en beheersbaar te maken.

Jong talent

Organisaties staan te springen om jong talent. Maar hoe maken zij hun werkzaamheden aantrekkelijk. Dat begint wat ons betreft met het voorkomen van saaie, repeterende handelingen. Veel ATS software in de recruitment sector werkt echter autonoom, waardoor informatie steeds weer opnieuw moet worden ingevoerd. Dat is met onze oplossingen niet meer nodig! XA Flow is thuis in de recruitment sector. De afgelopen jaren hebben wij veel intelligente workflows gemaakt. Standaard te gebruiken of maatwerk voor onze klanten ontwikkeld.

Benieuwd hoe wij tussenbeide kunnen komen? Laat het ons weten. Onze consultants helpen u graag bij het bouwen van een totaaloplossing voor het gehele informatielandschap van uw klant. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan hier in op onze nieuwsbrief. Wij publiceren regelmatig tips over hoe u beter één ding goed kunt doen dan tien middelmatig. Met ons gedreven team van adviseurs en technische consultants is alles mogelijk.

Jeroen Bugel

Reageer