Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Branches

placeholder

Waar wij in uitblinken!

XA Flow is toepasbaar in alle organisaties die van efficiëntie en kwaliteit houden en begrijpen dat digitale transformatie een pure must is om de organisatie klaar te stomen voor de toekomst! Door de inzet van XA Flow kunnen organisaties tijd en kosten besparen en tegelijkertijd hun productie verhogen, oftewel: meer doen met dezelfde mensen. 

Met XA Flow blinken wij uit in onderstaande branches:

 

 

Onze klanten
Tot onze klanten horen gerenommeerde organisaties en instellingen die actief zijn in verschillende sectoren. Hoewel onze softwareoplossing in iedere sector toepasbaar is, hebben wij een sterke focus op de zakelijke dienstverlening, overheid, onderwijs en system integrators. Wij werken graag met mooie organisaties die digitalisering niet als een bedreiging zien, maar als een kans. Organisaties die digitaal transformeren als onderdeel zien van hun bedrijfsstrategie, de interne organisatie een spiegel voorhouden en constant blijven nadenken over wat hun medewerkers en klanten nou eigenlijk nodig hebben. 

Experimenteer, leer, wees nieuwsgierig.
Wees niet huiverig voor digitalisering. Zie robotisering, kunstmatige intelligentie (AI) en slimme softwareoplossingen als kansen om nog succesvoller te zijn, nog klantvriendelijker te acteren. Kunstmatige intelligentie kan u bijvoorbeeld op het spoor zetten van (meer) klanten. Kansen zijn er echter ook in advies: dankzij digitale oplossingen beschikt u snel over complete klant- en risicoprofielen. In (relatie)beheer kunnen digitale oplossingen zorgen voor meer efficiency in de dienstverlening, omdat systemen feilloos tijdrovende repeterende werkzaamheden kunnen overnemen.

Het is slechts een greep uit de vele kansen die digitaal transformeren biedt. Er zijn er nog veel meer die u geheel naar ‘eigen smaak’ kunt creëren. Althans, als u nadenkt over uw toekomststrategie en in staat bent uw hele organisatie daarin mee te nemen. 

Maak gebruik van onze Quickscan!
U wil kosten besparen en uw productiviteit verhogen, maar u weet niet waar te beginnen? U vermoedt de aanwezigheid van knelpunten in bedrijfsprocessen, maar u kunt de oorzaak niet achterhalen? In deze gevallen kan onze Quickscan een uitstekend instrument zijn om de besparings- en/of het verbeterpotentieel in kaart te brengen. Sterker nog: we observeren, analyseren, brengen processen en mensen visueel in kaart en uiteindelijk presenteren we de bevindingen en oplossingen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Onze consultants komen graag bij uw langs om uw processen en de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie samen met u door te nemen. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor in Amersfoort voor een uitgebreide demo.