Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Overheid

Zonder dat wij erbij stil staan, gaat er in organisaties, instellingen en gemeenten dagelijks veel tijd verloren aan repeterende werkzaamheden. Vaak gaat het om administratieve werkzaamheden zoals het ontvangen, versturen, verrijken, registeren en vastleggen van informatie, data-entry werkzaamheden, agendabeheer en communicatie met interne en externe stakeholders. Hoewel deze administratieve werkzaamheden nodig zijn voor de continuïteit van de bedrijfsvoering, zijn deze werkzaamheden vaak erg tijdrovend en is er voor repeterende werkzaamheden vaak weinig denkvermogen nodig.

placeholder

Maak kennis met de mogelijkheden!

XA Digitale Postkamer & XA Anonimiseren werken krachtig samen met XA Flow. Deze softwareoplossingen kunnen eenvoudig ingezet worden binnen uw bedrijfsvoering en de dagelijkse (repeterende) werkzaamheden geautomatiseerd uitvoeren. Met de XA Digitale postkamer registreert u eenvoudig al uw inkomende documenten. Of het nu om personeelsdocumenten, cliëntendossiers of facturen gaat, elke documentstroom kan op uniforme gestructureerde wijze gearchiveerd worden in de achterliggende systemen. Met XA Anonimiseren kunt u AVG Proof al uw informatie delen met burgers en organisaties. De automatische redacties (zwart lakken) maken u het anonimiseren heel gemakkelijk!

Overheidsinstanties helpen met intelligente software

Wij helpen overheidsinstanties intelligentie aan de processen toe te voegen, met softwareoplossingen die medewerkers zelf in gebruik nemen. Wij kunnen de processen zo inrichten dat alle afwijkingen altijd visueel beoordeeld worden door een mens (menselijke interpretatie). Onze intelligente software is ook in staat om cognitieve processen over te nemen, vooral de XA Digitale Postkamer is daar erg vaardig in.

XA Flow is de verbindende factor

XA Flow combineert de kracht van uw data moeiteloos met geautomatiseerde processen, workflows en communicatie via verschillende kanalen. U kunt XA Flow onder andere inzetten voor het efficiënter inrichten en automatiseren van facturatieprocessen, administratieve processen, documentprocessen, verkoopprocessen en HRM-processen. Maar natuurlijk ook voor leadgeneratie, e-mailmarketing (Marketing Automation) en scan-, document- en printprocessen.

De mogelijkheden zijn eindeloos! XA Flow werkt namelijk softwareonafhankelijk en kan eenvoudig gekoppeld worden aan bestaande bronsystemen zoals CRM-pakketten, financiële pakketten, personeelsinformatiesystemen en documentmanagementsystemen. Daarnaast natuurlijk ook aan scanners en multifunctionals (ten behoeve van input- en outputmanagement).

placeholder

Digitale Postkamer

Hiermee bent u in staat om documenten (lees: informatie) te classificeren. Met classificeren bedoelen wij het geautomatiseerd toekennen van één of meerdere kenmerken aan documenten en informatie. Een kenmerk kan bijvoorbeeld een documenttype, een omschrijving, een zaaknummer, documentdatums en NAW-gegevens zijn. Op basis van de toegekende kenmerken worden de documenten vervolgens verder verwerkt. Dit kan het verrijken van informatie zijn (door gebruik te maken van big databronnen), het opslaan van de geclassificeerde documenten zijn in het juiste informatiemanagementsysteem of het opstarten van een nieuw proces. Uiteraard zijn ook combinaties mogelijk!

placeholder

Automatiseren

XA Flow helpt u tijd en kosten te besparen zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten en uw productiviteit kunt verhogen. XA Flow combineert de kracht van uw data namelijk moeiteloos met geautomatiseerde processen en workflows. U kunt XA Flow inzetten voor het efficiënter inrichten en automatiseren van facturatieprocessen, administratieve processen, documentprocessen HRM-processen, leadgeneratie, Marketing Automation en scan-, document- en printprocessen. De mogelijkheden zijn eindeloos! XA Flow werkt namelijk softwareonafhankelijk en kan eenvoudig gekoppeld worden aan bestaande bronsystemen zoals CRM-pakketten, financiële pakketten, personeelsinformatiesystemen en DM systemen. 

placeholder

Anonimiseren

XA Anonimiseren helpt u om eenvoudig in uw e-mails, PDF documenten en andere bestanden de persoonsgegevens te anonimiseren. Hiermee voldoet u aan de AVG wetgeving. Met deze software kan één persoon het werk van velen uitvoeren. Het platform biedt geavanceerde functies zoals automatische redacties (zwart lakken) en textmining. Voor alle Nederlandse klanten maakt XA Anonimiseren gebruik van het "Microsoft Azure West-Europe datacenter" dat in Nederland gevestigd is. Dat betekent dat alle data fysiek binnen Nederland is opgeslagen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Onze consultants komen graag bij uw langs om uw processen en de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie samen met u door te nemen. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor in Amersfoort voor een uitgebreide demo.