Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Let's shake hands

Let's shake hands
Geschreven door francis vandegroep op

Bedrijven uit de recruitmentbranche zijn een van onze primaire doelgroepen. En niet voor niets. Het is een markt waarin wij ons al jaren thuis voelen. In deze blog leggen wij graag uit waar en waarom de recruitment markt en XA Flow elkaar zo vaak de hand geven.

Bekend met uitdagingen in recruitment

Recruitment is de laatste jaren helaas – tegen wil en dank - minder gericht op het onderhouden van persoonlijke relaties. Daarom is het meer en meer belangrijk om snel in te spelen op de wensen van de kandidaat en het gebruik van de juiste (online) tools. Je moet een halve IT-er zijn om van alle online tools gebruik te kunnen maken. Daarbij betaal je voor tools als LinkedIn Recruiter de hoofdprijs en dan nog moet je handmatig door profielen scrollen! Wat wil je nu eigenlijk allemaal automatiseren? Waar houdt het op? Het is niet te hopen dat de chat-robot de recruitment markt gaat managen. Welke keuzes maak jij?

Mensenwerk

De recruitment markt is natuurlijk erg persoonlijk. Recruiters hebben oog voor de mens. De vijver voor specialistisch personeel is echter klein. Als recruiter vis je nog weleens achter het net omdat de kandidaat het voor het kiezen heeft. Recruiters houden niet van systemen maar van mensen. En daar vinden wij elkaar als geen ander. Als kennispartner helpen wij de uitdagingen van deze markt om te buigen in kansen. Want wat recruiters niet leuk vinden, vinden wij wel leuk! Daar zijn wij juist goed in. Zo kunnen wij eenvoudig en op maat functionaliteiten toevoegen aan systemen, zonder extra rompslomp. Niet meer systemen gebruiken, maar meer uit je systemen halen.

Snel schakelen

De recruitmentmarkt is snel en laten wij van XA daar nu juist ook van houden! Dat betekent sowieso het voorkomen van onnodige - vaak repeterende - handelingen. Want als recruiters ergens een hekel aan hebben is het repeat werk, het uitvoeren van dezelfde acties in verschillende systemen. Zeker op dat vlak kunnen wij een toegevoegde waarde bieden door een workflow te ontwikkelen die repeterende handelingen voorkomt.

Werk je in de recruitment markt en ken je ons nog niet? Of werk je in de recruitment markt en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bel 033-454 50 50 of mail om een vrijblijvende afspraak met mij te maken, persoonlijk.

Ben van Rootselaar