Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Blog

Zo geef je jouw ATS vleugels

Zo geef je jouw ATS vleugels

maandag 26 april 2021

Het vinden van de beste kandidaat voor de job is nog nooit zo moeilijk geweest als nu. Babyboomers gaan met pensioen. Millennials gaan freelancen en generatie Z is nog maar net gestart met hun carrière. Tegelijkertijd is er een digitale revolutie gaande waarvan jij als ATS-leverancier op de hoogte moet blijven. Hoe kunnen jouw klanten slim werven en op welke manier is jouw ATS daarop voorbereid?

Lees meer
Mogen wij even tussenbeide komen?

Mogen wij even tussenbeide komen?

dinsdag 13 april 2021

Samen met onze partnership managers mooie oplossingen bedenken in snelgroeiende markten. Dat is onze dagelijkse drijfveer. Bedrijfsprocessen optimaliseren door workflows te digitaliseren is daarbij onze ultieme uitdaging. Maatwerk workflows als intermediair tussen uw eigen unieke software en de aanvullende software van uw klanten. Met onze oplossingen dragen wij bij om uw software nog aantrekkelijker te maken.

Lees meer
Klantverhaal: Velox

Klantverhaal: Velox

zondag 19 april 2020

Velox uit Laren had niet één, maar drie vraagstukken voor XA: 1 - een koppeling tussen het CRM systeem, Carerix en Unit4, 2 - een afsprakenmodule en 3 - selfbilling voor ZZP’ers. “XA Flow was daarop het antwoord. In het kort komt het erop neer dat zij onze softwareplatformen automatiseren, waardoor wij onze focus kunnen houden op óns primaire werkproces. Het resultaat is meer synergie, we houden meer tijd over én werken nauwkeuriger”, vertelt Patrick van Breukelen (CFO Velox). Om meer te weten te komen over de verschillende trajecten met XA Flow praten we met Bas Lissenberg (extern adviseur Velox) en Patrick van Breukelen.

Lees meer
Maak kennis met XA Flow, een alles-in-één workflow automatiseringsoplossing!

Maak kennis met XA Flow, een alles-in-één workflow automatiseringsoplossing!

donderdag 16 april 2020

Veel van onze klanten hebben een uitgebreid landschap aan softwareapplicaties. Daarbij kan onder andere worden gedacht aan financiële pakketten, eHRM oplossingen, CRM-systemen, marketingsoftware en e-mailprogramma’s. In de praktijk blijken deze softwareapplicaties vaak niet aan elkaar gekoppeld te zijn, met alle gevolgen van dien. Om informatie overgeheveld te krijgen van de ene naar de andere applicatie moeten gegevens worden overgetypt. Dit kost niet alleen tijd, maar is ook foutgevoelig. Een tikfout is immers snel gemaakt. XA Flow stelt u in staat om dit veel efficiënter te doen, door repeterende werkzaamheden te automatiseren.

Lees meer
Het maximale uit Profit van AFAS halen?

Het maximale uit Profit van AFAS halen?

woensdag 13 november 2019

Met onze softwareoplossing XA Flow kunt u het maximale uit AFAS Profit omgeving halen. Zonder te programmeren kunt u al uw applicaties, favoriete apps, databronnen en online diensten koppelen aan AFAS.  

Lees meer
Gratis Lunch & Learn bijeenkomsten bij XA

Gratis Lunch & Learn bijeenkomsten bij XA

vrijdag 25 oktober 2019

XA organiseert maandelijks lunch & learn bijeenkomsten over actuele onderwerpen binnen het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. Daarnaast ook specifiek voor beleidmakers binnen de ICT en het HR-domein. De bijeenkomsten hebben als doel om informatief en leerzaam te zijn. U ontmoet interessante concullega’s die met soortgelijke uitdagingen worstelen én u geniet tijdens deze inspirerende sessie van een goed verzorgde lunch.

Lees meer
Goed onderwijs drijft op goed personeel

Goed onderwijs drijft op goed personeel

woensdag 18 september 2019

Voor veel onderwijsinstellingen zijn medewerkers één van de belangrijkste activa. Daarbij maakt het niet uit of het om bestuurders, leraren of juist om onderwijsondersteunend personeel gaat. Wat vast staat is dat de kwaliteit van het onderwijs voor een heel groot gedeelte wordt bepaald door de mensen die er werken. Goed onderwijs drijft immers op goed personeel!

Lees meer
Bespaar tijd en kosten met een volledig geautomatiseerd HRM instroomproces!

Bespaar tijd en kosten met een volledig geautomatiseerd HRM instroomproces!

maandag 9 september 2019

Een geautomatiseerd HRM instroomproces scheelt niet alleen tijd (en dus geld), maar draagt ook direct bij aan de beleving en motivatie van uw nieuwe medewerker. Met onze automatiseringsoplossing XA  Flow zorgen wij er namelijk voor dat een nieuwe medewerker via een persoonlijk portaal zelf alle verplichte documenten kan uploaden, waaronder bijvoorbeeld een legitimatiebewijs, kopieën van diploma's en certificaten en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Lees meer
Procesautomatisering binnen het onderwijs

Procesautomatisering binnen het onderwijs

vrijdag 23 augustus 2019

De grote administratieve werklast, zoals het bijhouden van studentendossiers en leerlingvolgsystemen, wordt verreweg het vaakst genoemd als pijnpunt binnen het onderwijs. Verder valt vooral de veelheid van administratieve systemen binnen het onderwijs op. Medewerkers, -zowel docenten als onderwijsondersteunend personeel,- voeren veel handelingen uit in verschillende systemen, websites en portaals. Bijvoorbeeld  cijferregistratie, stages, doorstroomgegevens, het aanmelden van examens, roosteren, aan- en afwezigheidsregistratie, het aanmaken van spreadsheets en rapportages, enzovoorts. Veelal handmatig in meerdere systemen omdat de synchronisatie (communicatie) tussen applicaties niet goed verloopt of simpelweg niet bestaat. 

Lees meer
Bittere noodzaak: het inrichten van een strak en efficiënt debiteurenbeheerproces

Bittere noodzaak: het inrichten van een strak en efficiënt debiteurenbeheerproces

vrijdag 18 januari 2019

Met onze alles-in-één softwareoplossing “XA Flow” ondersteunen wij organisaties en instellingen met het inrichten van een strak en efficiënt debiteurenbeheerproces. Wij helpen u om uw facturen sneller betaald te krijgen, betalingsrisico’s te verminderen en de communicatie met uw debiteuren te professionaliseren en te verbeteren.

Lees meer