Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Gratis Lunch & Learn bijeenkomsten bij XA

Gratis Lunch & Learn bijeenkomsten bij XA
Geschreven door Icebird CMS op

XA organiseert maandelijks lunch & learn bijeenkomsten over actuele onderwerpen binnen het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. Specifiek voor beleidmakers binnen de ICT en het HR-domein. U bent van harte welkom!

Inspireren én leren
De bijeenkomsten hebben als doel om informatief en leerzaam te zijn. U ontmoet interessante concullega’s die met soortgelijke uitdagingen worstelen én u geniet tijdens deze inspirerende sessie van een goed verzorgde lunch.

Gratis deelname – VOL = VOL
U bent onze gast en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Om een persoonlijke en prettige sfeer te borgen hebben wij per bijeenkomst maximaal acht plekken beschikbaar. Schrijf u dus snel in voor een van onze bijeenkomsten via het inschrijfformulier op de website van XA, Inschrijven lunch & learn

Dinsdag 12 november – Transparant zijn en toch voldoen aan de AVG?
Met de komst van de AVG zijn overheidsinstanties voorzichtiger geworden. Ze stelden allemaal een functionaris gegevensbescherming (FG) aan die belast werd met vragen als: welke documenten moeten wel geanonimiseerd worden en welke niet? Moeten bepaalde publicaties offline gehaald worden tot de documentatie AVG proof is of mag de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) dat niet van ons verwachten? En moeten wij nu een proces ontwikkelen waarbij de persoonsgegevens standaard verwijderd worden uit te publiceren stukken?

Een heleboel vragen waar u tijdens de lunch & learn bijeenkomst op dinsdag 12 november uitgebreid antwoord op krijgt!

Tijdstip: 11.00 – 13.00 uur
Locatie: XA Amersfoort
Doelgroep: Overheid

Donderdag 21 november – Efficiëntie HRM processen: ja, maar hoe?
Om veranderingen goed te laten slagen is het van essentieel belang om eerst de eigen (interne) processen effectief in te richten en een cultuur binnen de HR-afdeling te creëren waarin dit mogelijk is. XA komt bij veel verschillende organisaties en merkt dat er op het gebied van (administratieve) HRM processen in veel gevallen nog steeds een grote efficiëntie- en kwaliteitsslag te realiseren is. Des te efficiënter processen ingericht worden, des te transparanter de afdeling HRM naar de organisatie kan zijn. Daarnaast leveren gestroomlijnde processen een belangrijke bijdrage aan medewerkerstevredenheid en het besparen  van kosten. Wat zijn de do’s en de dont’s? Tijdens deze sessie praten wij u graag bij over de mogelijkheden en de beste aanpak om een start te maken met het optimaliseren, automatiseren én digitaliseren van uw HRM processen.

Tijdstip: 11.00 – 13.00 uur
Locatie: XA Amersfoort
Doelgroep: HRM (beleidmakers)

 

Schrijf u snel in

Reageer