Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Innoveren zonder haken en ogen

Innoveren zonder haken en ogen
Geschreven door Sayed Nasibdar op

Hoe kun je slim werven in deze tijd en is jouw ATS daarop voorbereid? Wij snappen dat een ATS moet voldoen aan de eisen van moderne recruiters. Dus geen nee verkopen aan klanten die iets nieuws willen omdat een optie of functionaliteit toevallig nog niet op je roadmap staat.

‘Snelheid van innoveren bepaalt het succes van een organisatie’, dat zei IT- onderzoeks- en adviesbureau Gartner tijdens de Gartner Application Architecture, Development & Integration Summit in Londen. Veel softwarebedrijven blijven echter achter in die innovatiesnelheid, meent Gartner. Daar valt nog veel winst te behalen. Innovatie vraagt creativiteit in plaats van controle. IT heeft daar moeite mee. Daardoor blijven belangrijke nieuwe ontwikkelingen voor de business achter.

Snelheid

Er komen constant nieuwe softwareoplossingen op de markt, zowel generieke oplossingen als branche specifiek. Jouw klanten gebruiken logischerwijs dan ook steeds meer applicaties, apps, big databronnen en online diensten. Met deze groei komen ook nieuwe problemen. Wij hebben ruimschoots ervaring in het ontwikkelen van koppelingen in de recruitment branche. Dus geen lang traject van idee, design, interne accordering en dan op de te lange lijst van acties komen voor de volgende sprints van je development team. Maar we hebben wel een flexibele schil van eenvoudig toe te voegen innovaties rondom jouw kernapplicatie: jouw ATS. Wij zijn de strategische partner die snel reageert, snel schakelt, die automatiseert en met jouw ATS communiceert alsof het binnen hetzelfde systeem gebeurt.

Co-development

Ontwikkelen van software wordt steeds laagdrempeliger. Meer mensen zijn in staat mee te doen als co-developer. Onze klanten zijn met name softwareontwikkelaars. Als hun strategische partner hebben wij graag de rol als co-developer bij het innoveren van hun applicaties. Wij kennen onze plaats en weten hoe wij toegevoegde waarde kunnen leveren. Heb je als ATS leverancier een open API, of kun je delen van je applicatie snel beschikbaar stellen in een private API? Dan kunnen wij direct aan de slag! Zeker als er documentatie beschikbaar is, hebben wij geen hulp nodig van jouw development team! Het aantal API-koppelingen en/of gebruikers is ook niet gelimiteerd. Gebruik XA Flow om bedrijfsprocessen achter de schermen te optimaliseren, automatiseren en digitaliseren. Een partnership met XA Flow helpt innovaties zonder haken en ogen door te voeren. Innovaties die met XA Flow als strategische innovatiepartner maatwerk worden geregeld. Want met XA Flow bepaal je zelf de opties die nodig zijn om van jouw ATS een state of the art recruitment tool te maken. Het laat zien dat je bereid bent om te investeren in de innovaties waar je klanten behoefte aan hebben.

Toe aan innovaties? Bel 033-454 50 50 of mail om een vrijblijvende afspraak te maken.

Ben van Rootselaar