Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Recruitment 3.0 met XA Flow!

Er zijn grote veranderingen in de wereld van recruitment gaande. Steeds meer organisaties hebben recruitment hoog in het vaandel staan, maar daarbij wordt het vinden van talent steeds moeilijker en moeilijker. Ook wordt er steeds meer technologie ontwikkeld om het recruitment proces te verbeteren met specifieke recruitmentsoftware en automatisering.   

placeholder

Automatiseer met XA Flow!

XA Flow laat al uw systemen optimaal met elkaar samenwerken. De meeste recruitment systemen (ATS) hebben een API, waardoor wij in staat zijn om eenvoudig een koppeling tot stand te brengen met behulp van onze connectoren. Zo kunt u op een makkelijke en effectieve manier geautomatiseerd gegevens in uw systemen toevoegen, bijwerken en/of verwijderen. Met als voordeel dat u kosten bespaart (geen handmatige invoer van gegevens) en uw productiviteit kunt verhogen. Kortom: 100% focus op uw kernactiviteiten!

Selfbilling

Bij selfbilling wordt het proces van facturatie tussen u en de zzp'er omgedraaid. Onze klanten die met veel leveranciers, zzp’ers of flexkrachten samenwerken, ondervinden allemaal hetzelfde probleem: inkoopfacturen, uren- of onkostendeclaraties die vaak niet kloppen. Dat zorg voor veel administratieve werkdruk binnen hun organisaties. Medewerkers moeten alle inkomende facturen namelijk 1-op-1 controleren en onregelmatigheden bespreken met de leverancier, zzp'er of flexwerker. Dit kost veel waardevolle tijd!

Selfbilling is het facturatieproces dat wij ook wel ‘reversed billing’ noemen. Dit noemen wij zo omdat uw leveranciers, zzp'ers en flexwerkers u niet rechtstreeks factureren, maar via onze geautomatiseerde oplossing. Aangezien u de software aanschaft, factureert u dus als het ware uw eigen organisatie namens uw leveranciers, zzp'ers en flexwerkers. Selfbilling is de ontbrekende schakel in uw financiële processen. 

"Datumprikker" module

Met ons portaal "datumprikker" kunnen uw medewerkers gemakkelijk een kandidaat aanbieden aan de opdrachtgegever. Beide partijen krijgen toegang tot het portaal en hebben de regie over het plannen van een kennismakingsafspraak. De opdrachtgever kan de kandidaat afwijzen of goedkeuren en mogelijke data voorstellen. Dit stelt de kandidaat ertoe in staat om één van de datums te accepteren of nieuwe data voor te stellen aan de opdrachtgever. Laat de opdrachtgever en de kandidaat samen een datum prikken in onze module. Scheelt u weer tijd! 

Koppelen met uw marketing automation software

Door het koppelen van uw marketing automation pakket kunnen er geautomatiseerd lijsten geïmporteerd worden, die worden ingezet om kandidaten beter en directer te targetten.

placeholder

Verhoog de ervaring van uw kandidaten!

Door uw interne pocessen te automatiseren met XA Flow blijft er meer tijd over om de human touch terug te brengen in uw dagelijkse werkzaamheden en is uw organisatie in staat om lange-termijn relaties op te bouwen. De kandidaat ervaring is een onderdeel van het moderne recruitment proces waarvan wij zien dat dit steeds belangrijker wordt. De concurrentie rondom talent is sterk en recruiters gebruiken steeds vaker technologie om de ervaring van de kandidaat te waarborgen. Klanten/opdrachtgevers vinden het belangrijk dat u ervoor zorgt dat potentiële kandidaten vanaf het eerste moment een goede ervaring hebben.

placeholder

Verhoog uw productiviteit en bespaar kostbare tijd!

Met XA Flow bent u in staat om uw manuele processen te automatiseren en hierdoor de productiviteit te verhogen. Uw medewerkers kunnen zich concentreren op hun kerntaken en zijn minder bezig met repeterende (saaie) werkzaamheden. Voor veel organisaties is het aanbod van automatisering nogal verwarrend. Het platform XA Flow is eenvoudig te integreren binnen uw organisatie. Uiteindelijk draait het altijd om de snelheid en de kwaliteit van uw recruitment proces. Gebruik XA Flow in de onderdelen van uw proces waar de meeste winst te behalen is. Bespaar tijd en laat automatisering het werk voor uw doen!

100% focus op de kernactiviteiten!

Door het platform van XA Flow in te zetten krijgt uw organisatie meer rust en verschuift de focus van randactiviteiten naar uw core-business. Uw recruiters kunnen zich weer focussen op mensen, lees kandidaten. De belofte van XA Flow is dat recruitment leuker wordt, omdat een aantal van de meest arbeidsintensieve en saaie taken van uw recruiters geautomatiseerd worden!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Onze consultants komen graag bij uw langs om uw processen en de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie samen met u door te nemen. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor in Amersfoort voor een uitgebreide demo.